print terug


PERSBERICHT

23 december 2013
India Nu 206
is nu verkrijgbaar!


Met onder meer de artikelen:

- Hardliner Modi is officieel premierskandidaat BJP
- Fietsen voor een groener Bangalore
- Chennai snakt naar water
- Zwangerschap is geen enge ziekteNarendra Modi heeft een belangrijke slag gewonnen. Hij overtuigde zijn eigen partij BJP ervan dat hij de meest geschikte kandidaat is om het bij de landelijke parlementsverkiezingen van 2014 op te nemen tegen de Congrespartij. Om die te winnen zal er nog veel moeten veranderen, in het bijzonder Modi zelf.

De inwoners van Bangalore, allergy city in de volksmond, zijn de luchtvervuiling en drukte op de weg zat en stappen steeds vaker op de fiets. Deze 'ouderwetse hobby' is echter niet zomaar weer populair.

Chennai behoort tot de steden met de grootste watertekorten van India. Drinkwaterfabrieken springen er als paddenstoelen uit de grond. En de overheid draagt grootse oplossingen aan. Maar het basale antwoord op de tekorten is herstellen wat eens fout is gegaan.

Dikke buiken en lacterende borsten - Indiase vrouwen zijn er klaar voor om te discussiëren over hun lichaam, veranderende rolpatronen en alles wat eerder onder het tapijt werd geveegd. Zij worden daarbij geholpen door blogs op internet, of door boeken zoals I'm Pregnant, Not Terminally Ill, You Idiot! van Lalita Iyer.

Fotoreportage: Tot de dood ons scheidt - het trieste lot van Indiase weduwes.

Verder de vaste rubrieken zoals India Toen, Nieuws in het Kort, de culturele agenda en een gesprek over het dagelijks leven van een van de miljard Indiërs in One in a billion.

India Nu kan worden besteld via 030-2321340 en via website www.indianet.nl/indianu.html.
Losse nummers van India Nu kosten € 3,50 exclusief porto.

Abonnee worden? Meld u aan via het formulier op onze website!


India Nu heeft nu ook een pagina op Facebook. Zoek op 'India Nu' en word vriend!

Voor meer informatie over India Nu: klik hier.


méér persberichten Landelijke India Werkgroep....

Landelijke India Werkgroep - 23 december 2013