English version of this pageHet documentatiecentrum van de Landelijke India Werkgroep (LIW) omvat zo'n 3000 boeken, rapporten, scripties, onderwijsmaterialen etc., voor een groot deel afkomstig uit India.
De meeste boeken kunnen worden geleend, voor € 1,00 per maand, of zonder extra betaling met een LIW-bibliotheekpasje (€ 7,00 per jaar). LIW-leden kunnen gratis gebruik maken van de boekuitleen.
In het documentatiecentrum zijn tevens tijdschriften te raadplegen, waaronder uit India: The Hindu (weekeditie), Manushi, India Today, Down to Earth, Economic and Political Weekly en Frontline. Verder is er een uitgebreid knipselarchief. Tijdschriften en knipsels worden NIET uitgeleend.
Er is een kopieerapparaat aanwezig. Kopieën kosten € 0,12 (bij meer dan 50 stuks € 0,08); leden en bibliotheekpashouders betalen € 0,05 per kopie.
De bibliotheek is gevestigd aan de Mariaplaats 4 te Utrecht (zie kaartje hieronder), en is -op weekdagen- voor iedereen toegankelijk. Neem contact op met de LIW voor de openingstijden (tel. 030-2321340).

Klik hiernaast op het gewenste thema voor een overzicht van recente boeken over dat onderwerp!
U vindt de Landelijke India Werkgroep aan de Mariaplaats 4, in het centrum van Utrecht, op 5 minuten lopen van het Centraal Station!


HOME Landelijke India Werkgroep

English version of this page
Landelijke India Werkgroep - 3 december 2001